ack ack ack



God morgon. Har varit vaken ett bra tag i och med att jag tänkte gå till gymmet. Så fort jag satte fötterna i golvet så kände jag vilken träningsvärk jag hade... i heeeela kroppen. Tror nog kroppen vill ha en vilodag idag. Att fixa med huset har verkligen tagit på krafterna. =) Jag vilar upp mig idag så kan jag träna imorn efter jobbet.

Ikväll blir det jobb och imorgon blir det ett kortispass då jag slutar halv tolv. Sedan är det heeeelg =D

Kärlek


Bild från brors konfirmation i maj.

En aning brunare och med lite längre hår men ändå samma kärlek till han brevid.

Efter mycket om och men så har jag lyckats slå upp mina ögon. Kokat min proteingröt och ska snart bege mig till far för och hjälpa till med huset. Riktig handy man women har jag blivit. =)
Solen verkar vilja vara framme även då jag är ledig så det blir nog en hel del solande. Pressa, Pressa, Pressa!

Förresten så gör boobsen redigt ont idag. =)

Hemma och slutkörd





Fyyyyyy.... nu är kroppen heeeelt slut. Värmen tar på tröttheten. Precis hemkommen från mor och far, då Josef hjälpt pappa och måla huset.

Jag kan härmed stolt säga att jag badat för första gången i år... badat i mitt svett!!!! Precis som jag trodde så var det inte så mycket folk på gymmet men det var ändå ett par tappra själar som gått dit och svettades i en trång lokal. Triceps, bröst och lite mage fick det bli för min del och passet avslutades med 10 minuters cykling.

Nu väntar sängen men först ska jag bara dricka min sista shake för dagen, Pro 85.

God natt!

Sooool



Helt seriöst, så håller jag på och smälta bort i värmen men inte ska jag klaga. Istället så dricker jag mycket och går naken. Bör väl tillägga att jag dricker vatten!
I eftermiddag har vi en till lägenhetsvisning (då ingen var intresserad vid den tidigare vi hade). Får man vara kräsen gällande lägenheter nu när det är en sån bostadsbrist...?

Ikväll när tempraturen har sjunkit någon grad så drar jag till gymmet för att bättra på boobsen och tricepsen.

Nu återgå till kycklingwoken som står på spisen.

In my heart



Åhh, jag bara älskar min Fitness Stack. Så mycket energi man får utav den. Nu är i alla fall 50 minuter promenad gjorda och jag är 300 kcal fattigare men fyra blåser rikare. Men vad gör det när solen skiner och jag ska sitta inne på jobbet?! Jihooo!

Nyspacklad, nyäten, påklädd och nu sista hänget med Josef innan man ska cykla iväg. Kan inte bara klockan slå 20:00 så jag får stämpla ut...?

Ha en fin dag och njut av solen.

Måndag morgon



Godmorgon! Okej, måndag igen, nu kör vi en ny arbetsvecka och längtar till helgen igen. Är grymt nöjd med träningsveckan som var. Hann med 4 styrketräningspass och en hel del powerwalk/promenader. I och för sig så hade jag ganska mycket ledig tid, så vi får se hur det blir denna vecka med träningen. Men givetvis kör vi hårt... alltd full rulle.

Nu har jag precis svalt mina Fitness Stack så snart blir det en promenad i solen. Senare blir det jobb för hela slanten.

Glöm ej och dricka i värmen!

Jordgubbar



Jag vet inte hur många liter jordgubbar jag ätit i sommar. Men gott är det i alla fall. Det dämpar sötsuget och det är gott och festa på under kvällen. Det sägs att om man äter mycket vitlök så kan det börja lukta vitlök om huden... undrar om det är samma sak med jordgubbar. Vore ju inte helt fel om hyn luktade jordgubbar...

Nej, nu har jag haft för långt uppehåll med jordgubbarna. Eat, Eat, Eat!

Yeaaaah



Yes, lyckorus på höööög nivå här hemma. Sjukt bra träningspass då axlar, biceps och utsida blev köttat. Avslutade gympasset med 20 minuter cardio. I övrigt så känner jag mig inte så fast i kroppen men ändå lycklig.
Jag vet att det går sakta med säkert framåt.

Imorgon blir det jobb men innan dess så blir det en morgon powerwalk med stavarna.
Nu ska jag förbereda maten till imorgon sedan kommer mannen hem och då blir det spelmys.

Dagens gymövningar

Militärpress
Axelpress med skivstång och hantlar
Stångrodd
Hantellyft (Åt sidan)
Hantellyft (Rakt fram)
Hantellyft (Framåtludad)

Rodd
Hantelcurl
Face pull
Skivstångcurl

Utsida lår (Maskin)

Nu kör vi





Nyäten och nu nykapsald. Haha. Tog en Fitness stack och nu ska jag ge mig iväg till gymmet.
Förhoppningsvis är det inte så mycket folk där i och med att solen skiner utanför.

Go, go, go!

Söndag



Detta är sista dagen på ledigheten för denna sommar, vad tragiskt det lät men jag kommer ju vara ledig vissa helger iallafall. Varit ute på en promenad imorse, hade ganska lugn fart.
Denna helg har det blivit enormt mycket godis och skit rent ut sagt och jag känner verkligen att jag blivit mycket segare och har haft väldigt ont i huvudet. Plus att jag känner mig ganska så "svullen".

Det blev ingen träning igår, det var helt omöjligt och gå ut. Ena stunden var det solsken och andra stunden så spöregnade och åskade det. Idag är gymmet öppet och då blir det utsida ben, axlar och biceps.

Senare så blir det till och beställa lite nytt protein från www.proteinbutiken.se 

Nu, njuta av solen innan den försvinner igen.

Lördag





Midsommarmaten igår.

Städningen är i full gång här hemma och lite senare kommer Malin på lite fika. Gymmet är stängt idag så det blir nog en powerwalk eller en löprunda lite senare. Lägger upp lite mer bilder med midsommarfirandet sen. Nu städa vidare...

Glad midsommar



Midsommar och än sålänge är det fint väder ute men mycket kan hända. Ska snart ge mig iväg till affären, sedan blir det hem och göra äppelpaj som ska tas med till mor och far.

Biceps smärtar lite idag men fredagen får bli en vilodag. =)

Glad Midsommar!

Trött i benen



Promenaden med Sandra blev på en dryg timma. Efter att ha legat i soffan och sett film så pulserar det duktigt i benen. Godissuget har mättats och nu ska sista shaken ner i magen. Pro 85 (Proteinbutiken)

Imorgon är det midsommar och då blir det en sväng hem till mor och far på dagen, efter Josef kommit hem från jobbet blir det kvällsfika hos hans mormor och morfar.

Träningsvärken i bröstet har inte släppt ännu och jag känner mig lika stel som en 80- åring.

Med det säger jag God natt!

Godis och filmmys

Nu blir det mys med Josef och godis till det. Härligt med soffhäng!


Biceps & Axlar

Proppmätt! Det fick bli färskpotatis, gräddfil, sallad och grillat kött. Satt fint i magen.
Gymmet gick grymt bra. Inte mycket folk, vilket vi tackar för. Körde i ett ganska fort tempo med mycket superset. Hela gympasset varade nog i 45 minuter.

Nu blir det en promenad med fina Sandra.

Dagens gymövningar

Hantellyft (Raka)
Hantellyft (Åtsidan)
Axelpress
Militärpress
Chins (3 utan hjälp, med hjälp 6 stycken.)

Push ups 6 x 2
Hantelcurl
Hantelcurl (Sittande)
Scottcurl


God morgon



Sitter nu och försöker vakna till lite med kaffe. Även att det regnar så ska jag ge mig ut i vädret. Känns som jag behöver sträcka lite på benen. Senare blir det gym, älskade biceps och axlar!


Morgongym




Sorry för suddig bild. Lyckades bara ta på armen i och med att det var folk i närheten.

Vaknade imorse, trött som bara den... tanken var snabbt framme och sa sov vidare men icke då, drog mig upp ur sängen käkade kesella, drack te och sedan in med en Supercap. Drog sedan vidare till gymmet där det fick bli rygg och ben idag.
Idag är det sista arbetsdagen för denna vecka. Fyra dagars ledighet väntar.

By the way, tror gårdagens pass tog riktigt fint, för satan i gatan vilken träningsvärk jag har i bröstet idag. Tack, tack!

Nu rågflingegröt!

Tävling

Jag började styrketräna för två år sedan. Mitt träningsintresse har vuxit sig starkare med tiden och tillslut har jag i stort sätt blivit beroende av träning. Varför sluta med något som man mår så bra utav?
Det senaste halvåret så har jag funderat på om man skulle höja ribban och kanske ge sig på en tävling. Dåligt självförtroende har sagt att jag inte kommer klara av det, varför skulle lilla jag kunna stå på en scen? Jag är ju inte så stor...

Träning är något jag verkligen är bra på. Om jag inte slarvar med varken träning eller mat så vet jag att jag kan "växa" ganska fort. Så varför skulle jag inte kunna tävla? Jag kanske inte har någon tävlingskropp ännu men skam den som ger sig!

Jag ska klara det, när det än blir så ska jag tävla, jag ska vara den som står på scen en dag!

Det stavas K.O.N.T.A.K.T.



Wohooo, så jävla skönt tryck i kroppen idag. Tröttheten som varit under dagen var som totalt bortblåst. Problemet är hur jag ska kunna varva ner nu innan läggdags. Haha!

Det blev Triceps, bröst och lite mage. Lyckades inte köra så mycket mage som jag ville i och med att nästan alla Västerviksbor ville träna just idag :/ Avslutade passet med 10 minuters löpning.

Imorgonbitti kör jag ett nytt pass. Beroende på om det är mycket eller lite folk så får vi se om jag kör ben eller biceps och rygg.

Nu har jag i alla fall avnjutit världens enklaste mat, falukorv, liten klick mos och vitkål till det. Ack så gott!

Nu förtjänas en kall dusch sedan blir det soffan!

Trött



Hemma efter en jobbig dag på jobbet. Är själv hemma idag så nu kan jag med gott samvete sticka iväg till gymmet. Det blir bröst, tricpes och mage som ska få jobba idag. Funderar på och ta en powernap först, är så himla trött. Sedan blir det till och ladda med kaffe och en Supercap. Nu stänger sig snart ögonen...

På med stavarna



På med träningskläderna, skorna, stavarna, tagga till, går ut... Jag hann gå i 45 sekunder innan himmelen öppnade sig och regnet öste ner. Det blev att ta skydd under första bästa tak.
När allt lugnat sig var det bara att ta sig hem. Tji fick jag för att jag försökte vara duktig och gå efter jobbet. Jag får väl ta det som att det var meningen att jag skulle ha en vilodag.
Imorgon så slutar jag fyra och då blir det gym. =)

Nu blir det nyheterna följt av filmen GSI, sedan sängen!

Måndag



Ska snart åka iväg till jobbet, jobbar till åtta ikväll. Direkt efter jobbet blir det en powerwalk. Gymmet är ju givetvis stängt nu när jag är ledig, like always. Så därför får jag träna imorgon istället.
Solen verkar inte titta fram idag heller så då kan jag med gott samvete gå till jobbet.

Nej, nu ska frukosten käkas upp!





Formcheck




Båda bilderna är i avslappnat läge

Just nu ligger vikten på 49.8. I och med att muskler väger mer än fett så behöver jag nog gå upp i vikt.
Jag vill gå upp i muskler och inte i fett. Det vill säga, försöka tighta till mig lite.

Detta ska jag försöka klara genom att jag;

Powerwalkar minst 3 gånger i veckan
Styrketränar 4 gånger i veckan
Springer 1 dag i veckan

Jag ska fortsätta och äta så som jag ätit nu. Det vill säga minska på kolhydraterna och öka på protein och fett.
Mer kolhydrater äter jag tidigare på dagen och sedan minskar jag på kolhydraterna ju närmare kvällen kommer.

Jag ska testa detta sätt i ett par månader och se om det händer något. Bara under den månad som jag minskat på kolhydraterna så känns det som jag tightat till mig lite.


Biceps, axlar och rygg



Den blev 1 h gympass idag. Det kändes som jag skulle orkat hur länge som helst. Hoppas på en träningsvärk i biceps imorgon. Avslutade passet med att springa 10 minuter på löpbandet. Vilken lycka efteråt! Nu blir det klyftpotatis, kyckling med kesellasås. =)


God morgon



Oj oj oj... Vaknade upp tolv timmar senare, helt utsövd... konstigt vore det väl annars! Nu har jag slängt i mig en Supercap för att tagga till lite. Regnet ska inte stoppa mig för att ut och powerwalka. =) Men det blir nog inte med stavar idag, min rumpa värker så in i... jag måste kunna sitta på häcken imorn. Haha!

I och med att det var så länge sen jag åt så blir det frukost innan jag ger mig ut. Jag vill inte hamna i någon ketonfas. Fett skall brännas, muskler ska växa!

Träningslinne, sovlinne, allt i allo linne... bra linne...



Tomt i sängen bredvid men ska ändå försöka sova. Kommer nog bli mycket kaffe imornbitti om jag ska orka upp. Haha! Förresten så är linnet ett av tre som jag fick av mannen i födelsedags present. Det var tänkt att träna i den men det fungerade utmärkt och att ha även när man inte tränar. Haha! Och förresten är inte gult fult!

God natt!

30 minuters powerwalk



30 minuters powerwalk med stavarna och 15 minuter bröst och triceps här hemma.
Hade tänkt ha en vilodag men jag hade så mycket energi till övers. Det känns som att jag inte varit på gymmet på evigheters evigheter, men imorgon är det dags igen. Då blir det, mage, axlar, rygg och kanske lite biceps. Japp, det låter kanske mycket men det har inte blivit så mycket gym denna vecka.

Snart kommer mannen hem och då blir det jordgubbar doppade i mörkchoklad. =) Galet gott. Sedan beger han sig ner på staden med ett gäng kompisar och kvällen spenderas i soffan själv.

Får se om det blir en tidig kväll för mig eller om jag orkar vara uppe. Funderar på en powerwalk imorgon bitti. =) 

Är ganska sugen på att testa EAA. Någon som kan rekomendera det?

Imorgon kommer det upp ett nytt veckoschema för träningen och även formbilder.

So long!


Gårdagen



Igår innan jag drog till gymmet så tänkte jag att jag för säkerhetsskull skulle kolla deras öppettider. Klart var det stängt! Skit förbannad och efter många svärdomar så deppade jag ihop helt. Något hände där på vägen och jag lyckades ruska upp mig och drog iväg på en 30 minuter lååååång löprunda.

Benen var helt möra och pulsen gick nog aldrig ner. Det kändes som jag drog på en tunga lastbil efter mig. Körde lite intervaller och gick lite imellan åt. Väl hemma så ringde mor och far och bjöd bort mig och Josef till lite grillning... mys.

Hade en riktigt hetsig diskussion om bodyfitness och även om tävling. Jag tror jag vann striden och jag hoppas nu att de förstår mig bättre och vad det är jag vill uppnå med min träning.

Nu har jag käkat upp frullen och nu ska jag bege mig hem till föräldrarna för att hjälpa de lyfta stenplattor.

Senare kommer Malin bort för en sen lunch, men vad gör det? Det är ju ändå Malin. Saknat kvinnan!


Äntligen fredag

Nu är det ä.n.t.l.i.g.e.n fredag... igen... haha. Ledig i två dagar. Nu blir det till att bara ta det lugnt, träna och att försöka att rensa upp lite i garderoben innan flytt. Direkt efter jobbet blir det handling sedan blir det ett träningspass. Det står axlar, mage och rygg på agendan. Hoppas att det finns någon energi kvar efeter ett sådant slitit jobbpass.

Är konstant hungrig. Känns som att jag lever för att äta. Jag längtar efter att få äta frukost, lunch, middag och kvällsmat. Och att äta två mellanmål på dagen är himmelriket. Nu ikväll blir det korvstroganoff med fullkornsris. Längtar...

Nu återgå till jobbet. Bara 45 minuter kvar, sedan tar jag helg.


Powerwalk



Drar nu ut på en powerwalk med mina stavar. Illusion eller sanning... men armarna blir större och fastare. =)
Me like!


Biceps och mage



Japp, det är sant. Jag har hunnit med mycket idag. Två fikor, två olika vänner och en träning med en sambo.
Det fick bli mage och biceps idag. Superset på en 30 minuter + 20 minuters powerwalk hem.
Igår så var jag bara tvungen och testa mina nya powerwalks stavar som jag fått utav mor & far. Fungerade hur bra som helst. Drog med Josef på en powerwalk och inte var han glad för det, men vad skulle han säga, det var ju ändå min födelsedag. Så nu imorse när jag vaknade så skrek mina händer, blåsor i handflatorna. Aja, det går väl över.

Imorgon förmiddag blir det till och jobba igen. Men jag jobbar bara torsdag och fredag, sedan är jag ledig igen. =)
Antingen så blir det en powerwalk med Sandra imorgon eller så blir det gym. Vi får se! Nu stå maten på spisen i alla fall och jag ska snart trycka i mig pytt i panna! Yummi!


Fin födelsedag



Vaknade av att älsklingen sjöng och kom med frukost på sängen. Fin fint. Han väckte mig vid halv sju och sedan så somnade vi om till nio. Har hunnit med och varit hos tandläkare också. En utav tänderna som jag slagit ut i en olycka när jag var mindre trillade ut igår. Tandläkaren frågade vad jag åt när tanden lossnade och jag svarade att jag åt kyckling till frukost. Han såg riktigt paff ut och var tvungen och fråga varför jag åt kyckling på morgonen. Haha! Specialkost svarade jag!

Nu håller vi på och städar här hemma, vi ska ha en lägenhetsvisningn innan mor, far och lillebror kommer vid fem tiden.

Gårdagen var riktigt mysig. Grillat och crocketspel.

Igår gick jag till jobbet, 45 minuters powerwalk. Men idag hinner jag nog inte med någon träning. Så jag käkar god mat idag och laddar tills imorgon då det står gym och powerwalk på schemat.

Nu ska jag väl hjälpa till med städningen. So long!

Inte nöjd

Är inte alls nöjd med veckans träning. Hade velat träna mer än jag gjort men jag har ändå hunnit med

Ett löppass
Tre powerwalks
Besökt gymmet två gånger
Ett pass hemma på mattan
Helt okej men som sagt så hade jag gärna tränat mer men så är det när jobbet kommer imellan.
Veckan som kommer så har jag som mål att träna
Fem powerwalks
Ett löppass
Fem gympass
Nu ska jag svepa den sista Shaken och sedan lägga mig i soffan. Imorgon vankas det jobb, sedan kalas nummer ett. =)

Byte av gym

Var en sväng tll gymmet förut, klart var det stängt och öppnade vid 16:00. Knepiga tider. När vi flyttar till Linköping blir det lätt ett byte av gym, blir till att testa Gymbolaget. Det blir nog bättre på många sätt och vis... Dels så är gymmet öppet dygnet runt plus att det är mer inriktat på det jag vill syssla med, Body Fitness.
Så, tummen upp!

Iallafall, blev så sur så jag lade mig på mattan och körde lite övningar på 20 minuter där istället. Nu är lillebror här så vi får se om jag hinner med gymmet senare. Måste handla med älsklingen lite senare, ska ha kalas imorn men riktiga födelsedagen är på tisdag, då det även blir kalas då med.



Dagens måltid. Kyckling, keso, vitkål, tomater och kryddad kesella.





Oh yeah! Trots dålig kvalité på bilden så tycks jag kunna se blodådern på bicpsen. Hell yeah!


35 minuters powerwalk





Okej, 35 minuter är bättre än ingenting, men jag blev så galet hungrig efter typ 20 minuer. Plågade mig i  ytterligare 15 minuter innan jag tog mig hem. Kändes mer som jag förbrännde muskler än fett.
Igår blev det en powerwalk på 50 minuter och 260 kcal förbränndes.

Nu har jag i alla fall mättat hunger med havregrynsgröt och linfrön, så nu ska jag dra till gymmet.

Antingen blir det axlar och mage eller biceps och rygg...

Onsdag



Blåbärssoppa, kaffe, shake och en smörgås med ost.
Tillskott; Omega 3, järntablett och supercap

Gympasset igår gick kalas. Vilket jävla tryck. Önskade att man hade ett sådant tryck varje gång.
Ska snart dra iväg till jobbet. Kommer nog bli en fullspäckad dag. Efter jobbet drar jag ner till stan för och träffa en vän, får se om jag hinner med gymmet idag.

Sol på balkongen



Har nu suttit och solat ett tag och ska nu ge mig iväg till gymmet. Måste bara få i mig något och äta först.
Japp, bilden ljuger inte. Jag har klippt mig... jävligt kort... så kort så att tanterna och farbröderna på jobbet ser en pojk framför sig... men det är ju bara jag... så kan det gå.. Nu, banan och en shake.

Back on track



Fiskgryta med lite fullkornspasta till. Tomater och lite keso.

Nu är jag äntligen tillbaka på banan igen. Det var en riktigt seg förkylning.
Var ute och sprang 25 minuter imorse. Det var skönt och få igång benen men det märktes att jag vilat i 14 dagar för flåset var inte som det brukar. Bra för hjärtat att få jobba lite. Det blev lite trappträning också. Kul med variation. Avslutade löpningen med 10 minuters magövningar hemma på mattan.


Fisken ligger nu i magen och snart ska jag bege mig iväg till gymmet för att köra axlar och rygg. Men först blir det en powernap.



RSS 2.0