Frukost

Sitter just nu med frukosten i handen, havregrynsgröt. Helgens jobbturer gick bra men det har varit mycket segt att jobba. Men ingen vila ingen rast så nu ska jag snart ge mig iväg till mitt andra jobb.
Förra veckan så tränade jag mycket i gymmet men den här veckan så tänkte jag träna lite mer kondition i form av löpning.

I eftermiddag så blir det en kort runda till gymmet för lite mage, senare blir det core och spinning.

Förra veckans träning

Vecka 45

Måndag: Morgoncardio 45 min.
Gym Ben & Bröst 1 ½ h

Tisdag: Gym Mage 40 minuter

Onsdag: Långpromenad 1 ½ h

Torsdag: Gym Axlar & Rygg 1 h

Fredag: Biceps & Triceps 1 h

Lördag: Vilodag

Söndag: Vilodag

Totala pass: 6 st

Morgoncardio 1 pass
Styrketräning 4 pass
Långpromenad 1 pass
Vilodagar 2 st.

Mål inför v.46

Spinning 2 pass

Core 1 pass

Bodypump 1 pass

Löpning 2-3 pass

Styrketräning 2-3 dagar

Powerwalk 1 pass

Kvällsro

Så himla underbart med kväll. Denna vecka har varit väldigt hektisk och det är guldvärt att bara sitta i soffan och kolla på Vem vet mest med sambon och dricka lite té.  
Idag stod det biceps på schemat. Det märktes att kroppen inte var med riktigt i och med att jag tränat så hårt dagarna innan men det blev lite lugn träning helt enkelt. I helgen blir det ingen träning överhuvudtaget, inte ens någon konditionsträning. Kroppen behöver vila, jag har ont precis överallt just nu.

Denna vecka har jag sattsat väldigt hårt på styrketräningen men nästa vecka blir det mer Cardioträning.
Funderar på att springa på bökensved...

Aja, vi får se hur det blir. Nu blir det att ta "helg" trots att jag ska upp imorgonbitti och jobba till 15:00. Efter det blir det att köpa en farsdag present.

Aj aj aj

Det känns verkligen i ryggen idag. Jag hade nog ett Pb i marklyft på nästan min kroppsvikt.
Tricepsen känns som ömma blåmärken vilket jag gillar väldigt mycket. Jag har nog svårt att få träningsvärk i tricepsen. Idag efter jobbet blir det Biceps. Sedan blir det en runda på stan med underbara pojken. Vi ska nog lyxa till det nu när det är helg och käka ute. För mig blir det ju inte helg i och med att jag ska jobba hela helgen men man måste ju ändå lyxa till det lite.

Nej, nu måste jag dra. Jobba!!!!

Mc donald

Sitter nu på mc donald och har precis ätit upp min sallad. kännde mig inte sugen på något annat. Tiden i gymmet gick förut, det blev ett axelpass och tricepspass. Nästa vecka blir det nog lite mer konditionspass. Kanske till och med lite utomhus löpning. 

Rågflingegröt med ostmacka

Sitter nu med frukosten i handen. Kände att jag var ganska hungrig, så därför blev det nästan 2 dl rågflingegröt med en ostmacka.
Igårkväll så gick underbara Sandra och jag i en fryg timma. För att ha tränat så hårt och varit så trött så är jag extremt nöjd med det tempo som vi hade. Känner fortfarande av träningsvärken i baken.
Senare i eftermiddag blir det ett axelpass med Sofie och Ossian. Och efter det så blir det att gå ner till träningsvärk1 en sväng på bodypump och spinning.

Men först blir det jobb till 2...

God morgon

Det märks så tydligt att jag behöver mer sömn nu när jag tränar hårt. Desto hårdare träning desto mer sömn.
Jag ska snart ge mig iväg till jobbet. Det regnade hela dagen igår och det regnar även nu. Jag tror fasiken att det är lite snöblandat regn.
Om det har slutat regna ikväll så ska jag nog ge mig ut på en powerwalk med Sandra. Jag ska i alla fall ha en vilodag från vikterna. Kroppen måste få lite vila.
Nej, nu ska jag ge mig ut i rusket för att jobba lite.

Krea mass

Maten ligger i magen, gardinerna hänger uppe och snart ligger proteinpulvret i magen. Det fick bli Krea mass den här gången. Mums...

Länge sen...

Mycket har hänt... Det har varit så otroligt mycket att göra att jag helt och hållet har fått prioritera bort skrivandet.

Det som är nytt på fronten är att jag snart ska sätta igång som spinningsinstruktör och jag har även fått förfrågan om att bli bodypumpsinstruktör. Vilket jag givetvis har tackat ja till. Jag har även fått en månads vikariat, vilket kan bli förlängt till december, om jag sköter mig. Chefen kommer imorgon så det blir väl till att smöra. Haha!

Och för övrigt så går träningen väldigt bra.
Igår blev det ett ben och bröst pass på 1 ½ h. Och idag blev det ett 40 minuter långt mag pass.


RSS 2.0