Veckans träning



Det har varit en grymt bra tränings vecka. Jag börjar känna mig ganska stark.

Måndag: Rygg och axlar

Tisdag: Bröst och biceps

Onsdag: Vila. Powerwalk

Torsdag: Triceps och mage

Fredag: Ben och Powerwalk

Lördag: Vila

Söndag: Crosstrainerr 30 minuter och lätt mage.


Vi börjar veckan med en vilodag i och med att jag jobbar från 06:30-20:15 men på tisdag kör vi igång igen. =)


Förbränning

Idag blev det femte passet på gymmet. Dock inte styrka utan ren förbränning.
Det var 30 svettiga minuter på crosstrainern. Sedan körde jag lite lätt mage. 276 kcal förbrännda.

Annars har det varit en konstig dag. Stod och lagade mat och sedan behövde jag gå och kräkas... =( gick och la mig och sov i två timmar och har nu precis vaknat upp... känner mig trött i kroppen men ska ändå försöka gå till jobbet imorgon. Så jag hoppas det bara var något tillfälligt.

Söndag



Det ultimata helgmyset på morgonen; Nyhetsmorgon med god frukost och sedan en kaffe på det.
Träningsvärken har släppt lite, just nu känner jag mig bara något stel. Då jag redan kört fyra styrkepass denna vecka så blir det någon form av cardio istället.

I övrigt är det 21 dagar kvar innan flyttlasset går. Så just nu så lever vi i ett kaos här hemma. Men vad gör det...

Lever men nästan död

Jo, det är sant... jag är levande men känner mig nästan död i kroppen. Fruktansvärd träningsvärk i mage, ben, rumpa och armar. Men det känns fint. =) Jobbet rullar på och nu är det bara tre veckor kvar av hårt slit. Sedan blir det ny stad, ny lägenhet, nytt gym och ny syssla... skola helt enkelt.


Imorse innan jobbet hann jag med att powerwalka och köra ett benpass på gymmet. Det tackar vi för!
Ska spendera resten av fredagen sovande, känns som det behövs. Sedan väntar två dagar ledighet =)





Dagens mage. Nya mobilens kamera är det as dålig kvalité.

Lördag @ work

Gårdagen var en guldklimp av livet. Västerviks skärgård var i sin bästa form. Blåbärsplockning, båttur ut till en ö, glass och bad. Det är viktigt att få de stunderna i livet. Det gör att man stannar upp och njuter av stunden man är i.

Är just nu på jobbet, jobbar dyngpass idag och imorgon men är ledig på måndag & tisdag =)
By the way så känns det som det börjar hända lite med magen nu, i alla fall den övredelen av magen... bara i spänd form men ack vad stolt jag är. Försökte få en bra bild på magen men ljuset var inget och hurra för... detta blev väl min 10:e bild, och då gav jag upp! Haha...








Solen kom fram...



Om bara himlen såg ut så här idag.

Grått väder... inget gym och inga blåbär idag då vi prioriterat älsklingen bröder som är på besök. Om molnen försvinner och solen tittar fram så ska vi åka och bada. =)

Jobbar lördag & söndag, sedan väntas två dagars ledighet. Så då får det bli att plocka blåbär då!

Nu ska jag njuta av mitt hallon te, ostsmörgås och kesella!

Huvudvärk Ab.



Så här såg man ut häromveckan då vi var och lyssnade på Tamburmajoren.

Hur skönt är det inte att bara få ligga i soffan och slappa? Ögonen har i stort sätt bara glott på tv medans öronen har lyssnat på regnet utanför. Om vi har tur med vädret imorgon så blir det till att åka till stugan och plocka blåbär. Hur gott vore inte det?!

Börjar bli rätt så träningssugen... men huvudvärken sätter käppar i hjulet. Det känns som det sitter någon på mitt huvud och vägrar gå bort... :/ Får försöka sova en stund tills vi ska bort ikväll. =)

Torsdag



Har kännt mig lite halvkrasslig i kroppen så jag har varken vågat eller orkat gått till gymmet eller ägnat min icke lediga tid till någon form utav träning. Det är så mycket som ska göras och så lite tid man har. Att flytta till en helt annan stad, jobba häcken av sig, träna, äta bra, sköta hemmet och komma in på skolan är fan i mig inte lätt. Allt ska fungera på en och samma gång. Jag jobbar 24 timmar nu i helgen men nästa vecka jobbar jag bara tre dagar. Då ska jag ta igen allt som jag inte hunnit med och orkat göra.

Det hjälper inte att tycka synd om sig själv. Det är bara att fortsätta kämpa vidare med jobbet, trots att det är tungt och ganska tråkigt. Sedan vet jag ju att jag blir rätt så knäpp av att inte få träna och när jag inte äter rätt och tillräckligt mycket med mat.

Ikväll vankas i alla fall fin besök av älsklingens bröder med respektive och barn. De bjuder på mat och jag ska bara njuta av stunden.

Jag får se denna vecka som en mindre hård träningsvecka. Har jag tur så kanske det finns någon ork i helgen och då kan jag dra ner till jobbets gym =)

Nu luktar det potatis i hela köket, då det snart blir mos och ugnsfalukorv =) Husmanskost är nog den bästa mat som finns. Efter jordgubbar förstås...

Tisdag

Funderade på och köra ett löppass nu på morgonen men då jag vaknat inatt av att mina vader pulserat och gjort så syndigt ont efter träningen i söndags så var jag tvungen att inse att jag inte kan ge mig ut och springa. Så istället tog jag en extra lång sovmorgon och ligger nu i soffan och käkar frukost. Var och köpte en platta öl kesella igår och nu är mitt liv räddat igen. Haha!

Snart blir det jobb till kvällen!

Formbilder










Magen är väl inte i sin bästa form, då den är ganska vätskefylld. I övrigt börjar jag bli riktigt nöjd med formen då jag känner mig "biff". Kommer nog fortsätta med samma matintag och träning men kanske öka på cardion något för att tappa lite mer fett så musklerna blir mer definierade.

Tänk att liten kunde bli stor!


Laxgryta



Nu ska jag exakt äta denna mat för min mage skriker efter fooood. Laxgryta sitter inte fel just nu.
Slänger upp lite formbilder lite senare. Och då ska jag berätta hur passet gick...

Gym gym gym



It´s gymtime =) Ner med kesella och någon riskaka eller två så kör vi biceps och axlar för hela slanten!

Regn o rusk



Trött men vaknar och inser att det har regnat. Blir ändå glad att jag slipper cykla genom halva stan i ösregn. Sätter mig ner och äter frukost och regnet öser ner... :/
Aja, jag slutar ju ändå hyffsat tidigt idag, 16:00 =)

Wohoo vad det suger i mina ben idag, precis som jag trott =) Magen är helt okej än sålänge.
Biceps och axlarna ska få säg en omgång lite senare idag.

Men nu ska jag äta upp min frulle sen blir det jobbet.


God natt



Kycklingwok fick bli dagens kvällsmat. Ibland är den enklaste maten den godaste. Som efterrätt gjorde mannen chokladkaka =)
Nu ska jag ta soffan på ryggen och imorgon blir det jobb!

Dåligt matintag=Dålig träning



Ett pass på en timma, Check!
Bra kontakt med magen och jag tror jag kan vänta mig en träningsvärk som heter duga imorgon.
I övrigt så var det ett bajspass. Tror nog att veckans matintag gör sig påmind. :/ Dåligt matintag=Dålig träning.
Nästa veckas jobb blir inte lika tufft! Men jag är ändå nöjd över veckans träning. Har ju ändå hunnit med 3 dagars styrketräning och 2 löppass.


Dagens pass

Benpress
"Gynstolen"
Stående vadpress
Benspark

Raka Crunches i maskin
Sneda Crunches i maskin
Raka Situps på matta
Sneda Situps på matta

Avslutade passet med 20 minuter cykel och crosstrainer.

Nu food food food


Powered by Proteinbutiken



Jag taggar till i mitt nya Powered by proteinbutiken. Skönt linne! Nu blir det ben och mage. =)

Man är fortfarande stark fast man bär klänning





Godmorgon! Sitter just nu med mitt morgonte i handen och bara njuter. Det är riktigt skönt att vara ledig. Men imorgon vankas det jobb igen. Gårdagen var mycket trevlig och givetvis var det mycket folk. Bra sällskap var man med också!

Nu idag blir det äntligen träning då jag inte kunnat träna sen i onsdags. Det är ben + mage + eftercardio som står på schemat. =) Kan knappt bärga mig från att svettas som en gris och få stånka och ta i.


Såg förresten att de två sista inläggen kommit i oordning, vet ej varför.

Målning





Fy faen vad gött! Målat hus hela dagen. Nästan hela familjen plus deras respektive var också hemma och hjälptes åt vilket var trevligt. När man bor i olika städer så blir det inte så ofta man ses. Så fint och se dig bror!

Givetsvis var inte gymmet öppet idag utan öppet imorn mellan 16:00 och 20:00, så då får jag passa på. Har verkligen saknat det!

Men nu ska jag, som det nog är mer färg på än vad det är på huset som jag målade hoppa in i duschen och skrubba mig ren tills ikväll då vi går ut. =)

Hej tjo



Nu drar vi ut och kollar in alla människor. Ser hur den lilla staden blivit större över sommaren. Se människor man för en gångsskulle aldrig har sett. Spännande!!!! Haha! 


Det var länge sen man fick klä upp sig. Man är ju annars ganska van att gå i bekväma träningskläder. =)

Nu slå vi klackarna i taket!

Jag lever



Jag lever och mår bra. Har jobbat 40 timmar på tre dagar. Det har varit tufft med det har gått =) Man behöver ju liksom pengarna. Har ätit ruskigt dåligt denna vecka och det känns så fort att jag tappar i vikt. =( Men nu är jag pigg och alert efter 12 timmars sömn. Så nu blir det andra bullar. Idag ska vi hjälpa till på mina föräldrars hus och senare ikväll blir det utgång. Sista kvällen på visfestivalen. Hinner man med så blir det ett träningspass också!


Jävla pissdag



Får man svära...? Ja, idag får man det. Redan från imorse har allting skitit sig. Började morgonen och koka havregrynsklister. Spiller ut halva lingonsyltburken över mina tangenter på datorn. Så nu är det fyra tangeter som är helt sega och fastnar. Och sen till råga på allt så ska jag jobba inatt! Imorgon jobbar jag en kväll sedan tar jag helg. Nu ska jag försöka och sova ett par timmar innan jag måste bege mig mot jobbet.

Förresten kan jag berätta att jag kommit in på lärare i fritidshem. =) Det är det ända positiva idag!
Det är skönt och veta vad jag ska göra i höst =)

Kommer förmodligen inte kunna lägga upp någon innan imorgonkväll.

Jordgubbar






Bjuder på denna bild. Det är något som händer med mig när jag äter jordgubbar.
Hur som helst så käkade vi jordgubbar på balkongen igår eftermiddag. Sjukt mysigt och extremt gott.

Hemma efter en bra dag på jobbet. Har precis kastat i mig mat och lite kvällsfika. Nu blir det att bättra på sminket och så drar vi ner till staden och lyssnar på Tamburmajoren. Att jag jobbar imorgonbitti gör det samma. Man lever bara en gång! Amen på det!

Jobb jobb jobb



Alla matlådor är klara och kläderna är på så nu drar jag till jobbet. Åter hemma igen 20:00... Detta är en dag man inte vill åka till jobbet! Men det går... det går... det går...

Karhu Run

















Godmogon! Nu är det gjort. Är så sjukt glad och stolt över mig själv att jag gjorde det! Ingen aning om vart all energi kom ifrån men det var ett jäkla drag så man kunde inget annat än att ryckas med. Detta vill jag verkligen göra igen. Jag hittade alltid någon framför mig som jag tänkte att jag inte fick släppa ur min syn men till slut sprang jag om den personen och nästa och nästa.

Om jag slog min tid på 40 minuter....? Japp, sprang 6 km på 34 minuter. =) Den bästa i damklassen sprang på 22 minuter, så jag är helt klart nöjd! =)

Men snacka om att jag var däckad igårkväll när jag kom hem vid 23:00. Det var bara sängen som gällde.

I övrigt så käkar jag frukost och snart vankas det jobb. Nu blir det intensivit jobbande i tre dagar + nätter i rad. Sedan är det helg igen =)

Bruna bönor och bacon



Drog iväg till gymmet förut, axlar fick det bli. Men det är så himla tråkigt och träna när man inte "får" ta i så mycket. Då känns det som allt kvittar. Men jag lyckades i alla fall köra igenom axlarna på 30 minuter och sedan en lång stretch på det. Passet fick inte bli så hårt, så jag har lite kraft och energi tills ikväll.

Har också hämtat ut min tävlingslapp och en t-shirt. =) Min kvinna  man står och lagar mat åt mig nu, bruna bönor och bacon! Hell yeah!

Sol och bad med korv och mos.



Ähh, nu slänger jag i mig lite mos och prinskorv och sen drar vi ut och badar. 22 grader i havet. Får se om man lyckas lapa lite sol och få lite energi tills ikväll!

Tisdag



Herregud vad seg i kroppen jag är idag. Tänkte köra morgonträning men jag prioriterade sängen istället. Det var  skönt att få sova ut tills kroppen själv vaknade. Får se om jag går till gymmet lite senare idag. Det blir förmodligen bad och sol med en vän också. =)

Ikväll är det Karuh Run som gäller! Heja heja heja!

Härlig dag



Man kan nästan tro att jag älskar kanel. God nattamat!

Precis som jag trodde så har dagen varit underbar. Minigolfen var kul, trots att jag kom sist. Haha!
Imorgon är det dags att springa Karuh Run och jag börjar bli rätt nervös. Varför fattar jag egentligen inte. Jag springer gör min skull och det får ta den tid det tar. =) Bort alla negativa tankar!!!

Bio och utekäk har hunnits med idag. Kronjuvelerna, bra film enligt mig. Nu blir det Falk! God natt!

Minigolf



Biceps och mage är tränade och nu blir det minigolf. =)

Underbara lediga morgon



Så skönt och vara ledig. Sitter nu och har klunkat i mig alla piller och shaken är snart i magen. Nu är det bara att försöka att tagga till så ska jag dra bort till Bökensved och springa där.

Det kommer nog bli en jävligt grym dag!

Söndag och jag är friiiiii




För den som undrar om jag sitter på toa på bilden så kan jag svara ja. För den som undrar om jag gör något behov kan jag svara nej.

Äntligen hemkomen från jobbet. Det blev ingen joggrunda utan en kvällspromenad med kärleken i solen. Så underbart och se hur solen går ner.

Imorgonbitti blir det morgonjogg och ett gympass ska vi nog ha tid och klämma in med. Tror nog mage, biceps och triceps ska få sig en omgång. =)

Nu blir det tv-spelande för hela slanten.


Work





Sitter på jobbet, rast igen. Sista arbetsdagen för denna vecka =) Imorgon väntar två-dagarsledighet.
Har precis ätit upp kycklingen med ris och broccoli. Satan i gatan vad gott det var! Är riktigt slö och trött i kroppen så vi får se om jag ger mig ut på en joggingrunda ikväll. Kan bli så att jag springer imorgonbitti i stället.
Imorgon öppnar gymmet 12:00. Så det är inte säkert att jag hinner med att gå dit. Gofika med fina Kristin och minigolf med Josefs vänner är prio ett imorgon!

Det jag gillar särskilt mycket med träningen, förutom att jag tycker det är kul, att jag mår bra och är lycklig av den, är att den ger reslutat. Vet inte hur många månader det kan vara mellan bilderna. Men det är skönt och se att allt slit ger sig. Jag blir bara större och större! =)

Lördag



Är på jobbet och har rast. Har man inget bättre för sig på sin rast så kan man slita i lite hud... undrar vart all hud kommer ifrån egentligen?!

I övrigt går allt bra, det är morgondagen som är jobbigast. Det är då sömnen kommer ikapp en. Får se om jag orkar ge mig ut på en joggrunda imorgonkväll efter jobbet.

Efer jobbet imorgon så väntar två dagar ledighet =) Bara imorn med.... Hard work work... nu ska jag fortsätta och klämma i lite hud!


Mat



Mat, mat, mat... Står i köket och gör alla matlådor som skall tas med till jobbet i helgen. Tonfisksallad och kyckling och broccoli med ris. Måste hålla mig till helgen, får inte äta upp maten nu men det ser ju så sjukt gott ut.

Något som också är sjukt gott och riktigt enkelt är bönsalld med fullkornspasta och kesellasås. =)

Kärlek



Lägger upp en gammal bild. Jag vet inte vad jag skulle göra utan denna människa! Han känner mig utan och innan. Det är han son gör mig stark när jag inte orkar och är svag. Han får mig till en bättre människa. Alltid kommer du finnas i mitt hjärta! Jag älskar dig!!!


Fredag








Fy faen vilket jävla tryck i ådrorna jag hade idag. Axlar och rygg fick det bli. Jag släppte på alla tankar och bara mosade på. Nu när jag ökat på maten så känner jag mig vrålstark och det känns som att jag bara blir tightare och tightare. Trodde ett tag att blodådrorna skulle ploppa ut helt. Har börjat komma i en ordentlig jävla form nu vilket är skönt. Det är skönt att känna att allt slit på gymmet ger resultat.

Nu ska jag gå hem till mina föräldrar och måla hus. Wohoo. I helgen blir det två stycken 12 h pass... :/ Kommer förmodligen vara helt död på söndagkväll. På tisdag ska jag springa Karhu Run här i stan. Pirrigt!


Biceps, triceps och bröst





Det är inte lätt och fota ryggen själv.

Med mat i magen drog jag iväg till gymmet. Trodde inte det skulle vara så mycket folk som det var. Det blev ett skitpass! Det berodde nog på att det var för varmt plus att jag fick stoppa mig själv från att inte hålla på så länge och för att inte ta för tunga vikter. Att köra tungt varje pass är inte bra! Biceps, bröst och triceps blev det i alla fall med 20 minuter cardio efteråt.

Får hoppas på ett bättre pass imorgon. Då blir det rygg och axlar som står på schemat! Nu blir det soffhäng och bok.

Bildbomb














Helt utvilad och lugn i kropp och själ. Mycket jobb har det varit och att dra ut med mannen till stugan och vila upp sig var otroligt skönt. Inte något skulle kunna stressa upp mig just nu! God mat, bad, solning, läsning, filmmys, jordgubbsätande, smultronplockande och inlines åkande har hunnits med.

Nu blir det snart mat, tonfisktaccos =)

Borta bra men hemma bäst!!!




Onsdag

Snabb update! Har jobbat stup i ett sen i måndags. Snart går jag av mitt pass och då blir det till och åka till stugan och vila upp sig. Kommer förmodligen hem torsdag kväll.
Slänger upp bilder då!

God morgon



Har precis vaknat efter veckans nattpass. Allt gick bra! Så nu har jag sovit tre timmar och ska nu jobba hela kvällen. Det blir till och ladda med käk hela dagen. I och med att jag sutit mycket i natt så har jag känt hur träningsvärken i ben och mage kommer sakna men säkert. Och nu när jag vaknade så gör rumpen så otroligt jävla ont. =) I love it!

Nu blir det havregrynsgröt och sedan är det bara och dra iväg igen. Det blir till och sova tidigt ikväll!

Ben och mage





Grrrryymt mag och benpass. Vet i faen vad det är som har hänt. Är det mängden mat jag börjat äta som gör att träningen går så förbannat bra?! Däremot så verkade halva Västerviks befolkning vara på gymmet. Och jag vände ganska direkt i friviktsgymmet då det va 20 ögon som glodde... så är det och vara ensam tjej på gymmet...
Avslutade gympasset med 30 minuter cardio! 

Har i alla fall tagit en powernap inför nattjobbet. Så nu blir det till att göra "matlådor". Käkar ingen ordentlig mat på natten utan det blir mer, kesella, keso och fruktsallad.

Nu, tomatsås, keso och spagetti!


Happy



Maten är nere i magen och telefonen är fylld av ny musik. Träningen kan inte gå bättre än vad den gör just nu.
Så nu drar jag till gymmet.


Måndagmorgon



Usch för att vakna till regn och rusk. Inga inlines idag då, utan det får bli tv:n som gäller fram till tolv då gymmet öppnar. Idag är det ben och mage som ska mosas. Känner en ganska kraftig träningsvärk i axlar och rygg idag. =) Att smärta kan vara kärlek. Konstigt vore det väl om jag inte hade träningsvärk i och för sig för det tog sjukt bra igår... Kontakt! 

 Nu är snart min proteingröt klar. Hungriiiig!

God natt

Herregud vilket tryck jag har i ådrorna ikväll. Blodådrorna bara står ut. Har nu också beställt lite härligheter från
www.proteinbutiken.se Känner jag de rätt så borde jag ha mina varor inom två dagar. =) Det kallar jag bra service.

Hade tänkt och testa och köra inlines med stavar imorgon. Vi får se hur det blir med den saken!

Nu är i alla fall sista shaken i magen så nu tar jag sängen på ryggen och vilar ut. Imorgonkväll blir det nattjobb och efter det blir det hem till och sova tre timmar innan det blir kvällsjobb. Mycket jobb men också mycket pengar. =)

God natt!


Svettgris



Hemma från gymmet. Har nog aldrig svettats så mycket i hela mitt liv men gött var det. Kunde nog dra ut en 3 liter svett ur bara tröjan. Sånt gillas! Avslutade rygg & axelpasset med en 25 minuters cardio. Skönt och känna hjärtat slå. Med 250 kcal fattigare cyklade jag hem och käkade kesella med jordgubbar och ett gäng riskakor. Mums! Och jag får inte glömma den totala lyckan som jag känner just nu. Endorfinerna bara spritter. Att man kan bli så lycklig av att svettas, flåsa och ta i. Ren Lycka!

Dagens pass

Axlar
Hantellyft framåt
Hantellyft åt sidan
Chins
Facepulls

Rygg
Rodd i maskin
Rygglyft i maskin
Latsdrag i C.C
Bred sittande rodd







God morgon!



Nyvaken och nyäten. Proteingröt och äggvita. Så, proppmätt ska jag nu snart gå hem till mor och far för att måla om deras hus. Senare i eftermiddag blir det axlar och rygg =) Taggad upp till tänderna.

Nu är det nog bäst och ge sig iväg innan regnet kommer.

Sjukt gott med mat




Mm, älskade jordgubbar!

Det var längesen jag gjorde en sån god pizza. Mannen ville ju givetvis inte ha med champinjoner på så jag fick alla för mig själv. Mohaha! Nu blir det Americas funniest home videos. Det är ju mycket roligare och se på när andra slår sig än när man själv slår sig. Skadeglädje kanske det heter ;)

Nu blir det fruktsallad och iskall proteindrink direkt från frysen. Wohoo! Lördagsmys på hög nivå!

Steker



Svettig=Påfyllning med vatten. Vätska ut= Vätska in.

Sitter nu och steker mig på balkongen, det luktar grillat... inte från mig då. Trodde inte att det skulle bli så fint väder idag men det tackar vi för. Gärna fint väder imorgon också tack, modernatur.

Håller på och gör hemlagad pizza, just nu är den på jäsning. Fy faen va det kommer sitta fint i magen.
Nu återgår vi till solningen.

45 minuters promenad = 180 kcal



Vet i fan om det blev powerwalk men det blev en promenad på 45 minuter och 180 kcal är förbrukade. Nu ska jag ta igenom de kalorier som jag förbrukat genom att äta rester från igår, korvstroganoff och fullkornsris.
Var tvungen och gå förbi affären och kunde inte motstå två lite jordgubbar.

Det borde jag ju kunna unna mig. Efter allt godisätande igår så är min mage helt svullen. :/ Så, inget godis idag. Ikväll blir det fruktsallad istället.... med jordgubbar =)

Nu käk!

Nu powerwalk



Laddar nu med en kopp kaffe och hoppas att det inte kommer regna inom den närmsta timmen. För snart ska jag ge mig ut på en powerwalk. Det blir nog inte med stavarna idag då mina händer inte riktigt läkt sen sist. Haha!


Lördag







Frukosten skulle kunnat sett ut så här imorse om det varit lite finare väder. Men istället var det regn och åska som man möttes utav när man klev upp. Det är så underbart och låta kroppen få sova ut. 11 timmars sömn blev det idag =)

Någon powerwalk gav jag mig inte ut på, då regnet stoppade mig. Men jag får nog till ett sjysst hemmapass idag men lite kondition och lite styrkeövningar. Annars ska jag bara ha en helt underbar lugn lördag. Hoppas ni har det med!

Förresten haar jag inte styrketränat på tre dagar, snacka om att jag är taggad inför imorgon då jag äntligen kan gå dit =)

Med näsan i godispåsen



Nerbäddad och själv hemma. Nu blir det fram med godispåsen och se på Dirty Dancing. Filmkvalité på hög nivå :D
Imorgonbitti blir det till och sova ut och sedan ge sig ut på en powerwalk.

God natt!

Träning



Svårt och försöka få till en "Här råkar jag sitta och fundera lite" bild.

Sitter och är rentav lite hög, hög på känslor och av lycka tror jag. Funderar mycket på träningen och jag är så glad att jag hittat rätt. Hittat något som jag är riktigt bra på och som jag blir glad utav.
Hela tiden så vill jag bli lite bättre och lite starkare. Och jag kan med stolthet säga att jag inte känner av någon ångest över om jag sitter och mumsar godis eller äter chips. Man måste ju leva också. Allt handlar inte om träning, även om det är en stor del i mitt liv.

Givetvis vill jag och strävar efter att försöka att bli mer muskulös samtidigt som jag tappar mer i fettprocent.
Men varför skynda på?! Varför sätta upp ett mål inom en snar framtid? Det är bättre med små delmål, de är lättare att klara av än ett stort.

Träning ska vara kul man ska inte ha ångest för något som är nyttigt och redigt sköj!

Keep up the good work!

Freeeeeeeedag


Ursäkta "Jag vet minsann bäst posen" + att jag visst råkar blunda.

Så jävla gött med helg. =) Nu är man ledig till måndagkväll. Maten står på spisen, korvstroganoff med fullkornsris och snart kommer också mannen hem. Gymmet har givetvis inte öppet nu när jag inte jobbar. Har inte varit och tränat på två dagar så jag har lite abstinens ;) Och inte får jag gå imorgon heller för då är det helstängt. :/
Nää, det blir till och göra av med energi på annat sätt än och lyfta skrot.

Tillexempel så ska jag snart ta fram durksalget och skölja salladen och då lyfter jag liiiite. Haha!

Nu ska jag och Pernilla Andersson fortsätta och laga mat, så det så!

RSS 2.0