Skinande sol



Nää, nu har jag packat och varit inne hela dagen... har inte ens funderat på vad det är för väder men det är ju skinande sol. =) Så nu ska jag stoppa i mig lite mat och sedan blir det en powerwalk.

Bröst och triceps



En enkel frukost innan träningen. Kvarg, egen musli, kanel och äpple.

Just nu önskar man att man redan hade flyttat, att sommarjobbet var över och att skolan hade börjat. Det är fullständigt kaos överallt och det är med glädje som jag går till jobbet imorgonbitti... för då slipper jag se allt skit som är här hemma. Haha! Jobbar min sista helg, 24 timmar. Sedan väntar bara tre jobbdagar...

Igår blev det ingen träning utan körde på en aktiv vilodag istället. När jag vaknade upp imorse  så kände jag att ryggen fortfarande ömmar så här två dagar efteråt =)

Har precis kommit hem från ett svettigt träningspass. Det blev bröst och triceps som fick mosas idag. Avslutade passet med att förbrukar 168 kcal på crossen.

Nu ner med kesella, en avokado halva, EAA och Omega 3. Sedan blir det fönsterputsning.

Packning och skumbananer



Är ledig idag och det tackar jag för. Bara åtta dagar kvar innan flyttbilen går. Lever i ett ända kaos men ack så skönt det blir när man landat och fått upp alla möbler.
För att få energi så stoppar jag i mig nån skumbanan eller två...

Gårdagens gympass blev biceps och rygg och jisses vad det känns i ryggen idag =) Jag vet inte riktigtt vart all energi kom ifrån... ett riktigt tryck i biceps och ett tag trodde jag att ådrorna skulle spricka.
Avslutade passet med att stå 30 minuter på crossen och rätt var det var så hade jag förlorat 297 kcal.




Mycket och säga...



Förresten älskar jag mina "jag har skitit på mig byxor" väldigt mycket.



Har så mycket och berätta och så lite tid nu för tiden... men när vi väl har flyttat har jag mer tid. Kan börja med och berätta att jag gjorde min andra tatuering förra veckan. =) Sjukt nöjd men sjukt ont. Min första tatuering var ingenting jämfört med denna.
Det andra är att jag inte ska plugga till lärare i fritidshem utan till mellanstadielärare. Kommer bli lärare i matte, svenska, engelska och sedan så får jag välja ett praktiskt eller estetiskt ämne... kan bli idrott. =) och jag som inte ens kan hela gångertabellen... ok, bara sätta igång och öva. Haha!

För övrigt så försov jag mig imorse. Vaknade halv sju och skulle vara på jobbet kvart i sju. Kom dit vid tio i, så bara fem minuter sen. Det kallar jag bra i och med att jag har 5 km och cykla till jobbet.

Var och körde axlar idag och shit vilket tryck. Helt sjukt vad mina axlar kan bli stora. Sjukt bra kontakt och kände mig stark som en oxe. Känner att jag missbrukar ordet sjukt... så borde nog sluta skriva nu... sjukt sjukt sjukt!!!!

Mage och ben







Är helt slut efter en rätt så intensiv dag. Det var sjukt varmt på gymmet men jag tog mig igenom 40 minuters ben och mage. Dränkt i svett åkte jag hem, tog en gainer sen satte jag mig på cykeln igen och det fick bli 20 minuters cykling. =)

Avnjuter nu ägg och pyttipanna och tänker inte röra mig en millimeter tills jag ska gå och lägga mig.

Funderar starkt på och gå en powerwalk innan frukost imorgon men jag börjar ju redan halv 7, vilket betyder att jag måste kliva upp halv fem... vi får väl se vad kroppen vill när det väl gäller.

Gym och krubb



Magen blir bara bättre och bättre. Denna vecka har varit sjukt jobbig. Illamående, sjuk från jobbet och sedan tillbaka till jobbet för att jobba. Har ändå hunnit med rätt så mycket träning.

Tre stycken powerwalks
Fyra stycken gympass.

Körde lite bröst och triceps nu på förmiddagen och senare i eftermiddag blir det ben och mage.

Nu blir det krubb... magen är rätt sugen just nu. Sedan ska jag återgå till packandet, 13 dagar kvar innan flytt...

Proteinglass







Bör väl tilläggas att tomaterna inte åts till glassen!





Okej, jag ligger faktiskt inte bara på soffan och latar mig. Jag hjälper givetvis till jag med. Gjorde proteinglass (blåbär) tidigare på dagen, sjukt jäkla gott och sval blev man på köpet. Ett bra recept från Body. =)

Illamående



Gick upp i tid till jobbet men kände ganska fort att jag inte klarade av att jobba... mår fortfarande illa :s
Så nu ligger jag hemma och läser nya numret av Body. Har redan läst igenom tidningen två gånger och nu snart en tredje.

I övrigt packar Josef här hemma och jag ligger på soffan och bossar. Mohaha!

Hoppas jag kan jobba imorgon... vill ju kunna träna!

RSS 2.0