29 minuter

Sprang 3.5 km på 29 minuter men då var det också backträning. Fy vad jobbigt. Det känns idag kan jag säga. Mot slutet så fick jag typ kramp i fotryggen. Aldrig fått förut. Jag blev verkligen sporrad till att springa med klockan på armen. Den kommer användas flitigt. 

Igår fick jag ihop 1 ½ h cardio.

Sista arbetsdagen för denna vecka, vilket är skööönt. Trots att jag bara jobbat två. Hehhe. Så nu är det snart fredag och imorgonbitti åker jag till Ullared.

Direkt efter jobbet drar vi hem till min lillebror som fyller 15. Helt otroligt! Vart tog tiden vägen...

Efter tårtan blir det ben som ska köttas på gymmet. Och jag lyckas nog få med mig sambon då med. Blir alltid roligare och vara två.

Torsdag

Shit vad galet fort veckorna går. Känns som det är måndag, torsdag sedan helg igen. Imorse blev det ingen powerwalk utan jag jobbade istället. Fick mig lite motion i och med att jag cyklade i motvind i 40 minuter till och från jobbet. (Värsta stormen ute)

Har inte sovit mycket inatt. Vaknat av mardrömmar, av att jag gråtit och bara legat och tänkt. På vad vet jag inte. :/

Det blir inget gym idag. Utan nu har jag äntligen fått klockan som jag skrivit om tidigare. =) Är så himla taggad på och ut och springa. Så det blir det nog idag.
Klockan är från Speed/Sonic.
Det finns alarm, klocka, kilometer, fettförbränning, kliometer i h, antal steg som man gått/löpt och kaloriförbrukning.


Nej, nu måste jag fortsätta med köttfärssåsen, sedan blir det löööööpning!

Onsdag

Okej... Igår blev det inte 1-2 h cardio... :( det blev bara 30 minuter. Men jag är nog ganska nöjd ändå. När vi kom hem igårkväll så var det att stå och laga mat och sedan ge sig iväg till gymmet. Blev 20 minuter på Crosstrainern och sedan bröst och biceps i 30 minuter.


Hittills så har jag hunnit med morgoncardio på 55 minuter, i regn! Wohooo. Nu blir det till att baka Kärleksmums och sedan en sväng till gymmet för att köra rygg och mage. Senare i eftermiddag blir det till att fira mor. Grattis =)

Just det, på lördag drar jag och en kompis till Ullared. Trodde inte jag skulle dras med i den hysterin... men jag kan nog inte motstå känslorna. ULLARED!!! =)

Nä fan, måste nog äta igen. E svin hungrig.



det lilla röda torpet

Det blev ingen powerwalk imorse. Det var tänkt att jag skulle träffa en kompis men det blev ej av. Följde med josef och hans morfar ut till deras lilla torp. .Har varit VÄLDIGT dålig med maten och det känns. SKÄRPNING!!!! Funderar på om jag ska träna ikväll eller om jag ska springa. Imorgon fyller mor år. Då blir det morgon cardio, hoppas jag kan få med mig killen på ett träningspass. funderar på och köra biceps och bröst. Orkas det med  så ger jag mig ut och springer efteråt. STOR SKÄRPNING PÅ MIG!!!!! MAT, TRÄNING OCH CARDIO SKA BLI FÖRBÄTTRAT!!!!  

Måndag

Okej, inget jobb idag. Har varit ute och gått före frukost, gick hem, käkade, vilade och gick sedan ut på en powerwalk med Sandra. Powerwalk= 1 ½ h idag. Tänke jag skulle köra 1- 2 h cardio varje dag för och se om det händer något med kroppen.

Ikväll blir det Box med broder, funderar på om jag ska gå en sväng till gymmet nu innan också... kanske bara köra mage. Men först ska jag nog gå hem till mamma och pappa för och prata lite så får vi se hur det blir med gymmet.



Måste träna mer triceps...

Träningsveckan

Måndag
Ff: Powerwalk

Tisdag
Gym: Ben + mage

Onsdag
Ff: Powerwalk
Kv: Gym Biceps + Triceps

Torsdag
Em: Gym Rygg, axlar
Kv: Powerwalk

Fredag
Vilodag

Lördag
Vilodag

Söndag
Vilodag

Gym: 3 st
Powerwalk: 3 st
Vilodagar: 3 st

Totalt: 6 pass

Sådant där piller och pulver



Har fått gjort ganska mycket idag. Det är sjukt vad man hinner med saker och ting när man inte tränar. Men jag hade inte bytt ut det för allt i världen. Så träningsberoende är jag. Jag fick även städat i mitt nyttiga skåp. Nu är det lite mer ordning i det. Sambon blev ganska paff när han insåg hur mycket jag har handlat och hur mycket jag stoppar i mig. Han sa att jag inte fick ett större skåp om jag skulle handla mer. Haha!



Imorgon åker bror hem och Malin kommer från Linköping. Kanske hinner med och träffa henne en sväng.
Nu blir det körslaget!

Lördag

God morgon. Det blev aldrig någon springtur igår. När jag kom hem från jobbet blev jag alldeles för apatisk och bara la mig i soffan och dog ett tag. Bror min har varit här i natt och ska stanna en natt till.
Med andra ord, ingen träning för mig idag heller. 2 vilodagar på rad= bra träningspass imorgon. =)

Senare ska vi gå till blomsterlandet för att köpa jord som vi ska ha när vi ska plantera om blommorna här hemma.


Axlar och rygg

Axel och ryggpasset gick lite segt i början igår men efter ett par reps så gick det bättre och bättre. Som jag sagt tidigare så har jag väldigt svårt att träna axlarna.

Ingen powerwalk för min del denna morgon. Kroppen är alldeles för trött för det. Men jag ska jag ju i och för cykla genom hela staden till jobbet idag.
Slutar tidigt idag så efter jobbet ska jag nog ge mig ut på en springtur. Har en skaplig träningsvärk i magen fortfarande, vilket känns bra för då måste det fan ta. =) Nu havregrynsgröt!


RSS 2.0